Eurogamer.nl

Phil Spencer wil orginele Xbox games op de pc uitgeven

en Game Pass ook.

Phil Spencer heeft laten weten dat hij graag originele Xbox games en de Game Pass-dienst op de pc wil zien.

Zijn wens is om Xbox-emulatie naar de pc te brengen. 'Er is werk aan de winkel, maar ik denk dat het in onze toekomst ligt', aldus Spencer. De hardware van de oorspronkelijke Xbox heeft veel weg van een pc.

Op de vraag of de Game Pass-dienst naar de pc komt, antwoordt hij als volgt: 'Ik wil zeker Game Pass naar de pc brengen. Het is een model dat goed werkt voor ontwikkelaars, en dat betekent ook goede content voor gamers. Dat mag ik wel.'

Spencers wens om dit uit te voeren is echter geen belofte. Hij geeft zelfs toe dat zijn team 'er niet gek op is als ik dit soort vooraankondigingen doe.' Meer E3 2017 nieuws vind je in ons immer uitbreidende nieuwsoverzicht.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.