Eurogamer.nl

The Crew 2 gameplay toont nieuwe racevoertuigen

Te land, ter zee en in de lucht.

The Crew 2 bevat nieuwe soort voertuigen. Dat blijkt aan de hand van de eerste gameplaybeelden die Ubisoft tijdens de E3 2017-persconferentie heeft getoond.

Zo zijn naast snelle auto's ook buggy's, monstertrucks en crossmotoren te zien. Maar in The Crew 2 kun je ook ter zee en in de lucht racen. In de trailer zijn namelijk ook speedboten, stuntvliegtuigen en helikopters te zien. Als locaties passeren onder meer steden als San Francisco en New York de revue.

Op de officiële website kun je je inschrijven voor de gesloten bčta. The Crew 2 komt begin 2018 uit voor de pc, PlayStation 4 (Pro) en Xbox One (X). Voor meer E3 2017 informatie check je ons handige overzicht.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.