Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: afbeelding PlayStation 4-versie Dissidia Final Fantasy opgedoken

UPDATE: officieel onthuld.

UPDATE: Uitgever Square Enix kondigt Dissidia Final Fantasy NT aan. De game lanceert begin 2018 op de PlayStation 4.

Square bevestigt onder andere dat de game twintig personages bevat. Het Bravery Combat System uit eerdere Dissidia-games keert ook terug.

Cover image for YouTube videoDISSIDIA FINAL FANTASY NT Announcement Trailer

Oorspronkelijk bericht: Online warenhuis Amazon heeft mogelijk een afbeelding van een PlayStation 4-versie van Dissidia Final Fantasy onthuld.

Dissidia Final Fantasy en vervolg Dissidia 012 Final Fantasy zijn vechtgames die voor de PlayStation Portable zijn uitgebracht. De nieuwste Dissidia-game is een reboot van de reeks. De game is momenteel enkel in Japanse arcades te spelen.

In de beschrijving van de PlayStation 4-versie van de game staat onder andere dat je de beschikking over twintig personages krijgt, waaronder Noctis uit Final Fantasy 15. Kazushige Nojima (Final Fantasy 10, Kingdom Hearts) is verantwoordelijk voor de verhaallijn.

Ontwikkelaar Team Ninja en uitgever Square Enix hebben nog niet op het lek gereageerd. Sony heeft eerder wel laten weten dat veel Japanse ontwikkelaars zich voor de PlayStation 4 inzetten.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Related topics
Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties