Eurogamer.nl

Ubisoft onthult Assassin's Creed: Origins op de E3-beurs

Plus meer details over het bedrijf zijn E3-persconferentie.

Ubisoft onthult Assassin's Creed: Origins op de aankomende E3-beurs. Daarmee bevestigt het bedrijf het bestaan van de game.

Er zijn al meerdere geruchten over de nieuwe Assassin's Creed-game opgedoken. Zo is eerder onder andere een Assassin's Creed T-shirt met daarop de nieuwe hoofdpersoon gevonden. Een overzicht met Assassin's Creed: Origins info vind je op de site.

Ubisoft toont op de E3-beurs ook meer van Far Cry 5. Alle reeds bekende Far Cry 5 informatie lees je op de site. Verder staan South Park: The Fractured But Whole, The Crew 2, Mario + Rabbids Kingdom Battle en een nieuwe Just Dance op de planning.

Ubisoft houdt zijn E3-persconferentie op maandag 12 juni om 22:00 uur Nederlandse tijd. Een overzicht van alle E3 2017 persconferenties vind je hier.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.