Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Malthael aangekondigd voor Heroes of the Storm

Malthastisch!

Blizzard Entertainment voegt Malthael toe als nieuwste personage aan Heroes of the Storm. Mathael is de slechterik uit Diablo 3: Reaper of Souls.

Malthael is een assassin-personage, en is vooral opgebouwd rond de Reaper's Mark-vaardigheid. Die debuff plaats je via standaard aanvallen op je vijanden en tapt 10% van hun HP af.

Soul Rip doet schade aan vijanden met de debuff en geneest tegelijk Malthael zelf. Met Wraith Strike teleporteer je door een vijand. Death Shroud ten slotte plaatst Reaper's Mark op alle vijanden in een cirkel rondom Malthael.

Bekijk op YouTube

Als Heroic ability heb je de keuze tussen Last Rites en Tormented Souls. Last Rites berokkent schade aan een vijand, terwijl Tormented Souls extra armor geeft en Reaper's Mark op alle vijanden in de buurt plaatst.

Het is nog niet bekend wanneer Blizzard de nieuwe hero aan de game toevoegt. In afwachting lees je nog eens Marcels Heroes of the Storm review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Heroes of the Storm

PC, Mac

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.
Reacties