Eurogamer.nl

Gerucht: Overwatch krijgt spoedig nieuwe content

Blizzard suggereert nieuw personage en map.

Blizzard heeft op zijn Overwatch-blog een nieuw in-game nieuwsartikel geplaatst, dat verwijst naar nieuwe content voor de first-person shooter.

Het nieuwsbericht verwijst naar de Horizon Lunar Colony, waar een aantal jaren geleden een ongeval heeft plaatsgevonden. Op de basis werd er geëxperimenteerd op gorilla's. Tijdens het incident zijn twee gorilla's ontsnapt, Winston en Hammond.

horizon

Het nieuwsartikel bevat ook een kaart van de Colony, dat suggereert dat deze map toegevoegd wordt aan de game. Tijdens de Overwatch Anniversary livestream sprak Jeff Kaplan al over maandelijkse nieuwe content, waaronder maps en een 'nieuwe held aan de horizon'.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.