Eurogamer.nl

Ace Combat 7 release uitgesteld

Vlucht vertraagd!

Ontwikkelaar Project ACES laat weten dat de releasedatum van Ace Combat 7: Skies Unknown tot 2018 is uitgesteld. De game stond oorspronkelijk gepland voor eind 2017. De studio geeft echter aan meer tijd nodig te hebben om de game verder af te werken.

"We hebben ervoor gekozen om de release uit te stellen zodat we onze visie kunnen realiseren. De combinatie van de Unreal 4 Engine en de huidige generatie consoles bieden ons de kans om de beste Ace Combat-ervaring ooit af te leveren," aldus topman Kazutoki Kono.

De game was aanvankelijk alleen aangekondigd voor de PlayStation 4 en de PlayStation VR. Later raakte bekend dat Ace Combat 7: Skies Unknown ook naar de pc en Xbox One komt.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.