Eurogamer.nl

Horizon Zero Dawn patch voegt nieuwe Photo Mode features toe

Laat het tienermeisje in je los!

Ontwikkelaar Guerrilla Games laat weten dat de volgende update voor Horizon Zero Dawn nieuwe features aan de Photo Mode toevoegt. De patch komt volgende week uit.

Zo kan Aloy nu naar de camera kijken en meerdere poses aannemen. Daarnaast kun je wisselen tussen verschillende gezichtsuitdrukkingen en zijn er drie nieuwe filters beschikbaar. De verzameling 'groeten uit' kaarten is ook verder uitgebreid.

De update maakt het tevens mogelijk om je hoofddeksels tijdens het spelen onzichtbaar te maken. Het verkopen van voorwerpen is makkelijker en de gebruikersinterface heeft nieuwe opties. Daarnaast heb je nu meer mogelijkheden om je inventaris te ordenen.

Carl zijn Horizon Zero Dawn review lees je op de site.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.