Eurogamer.nl

Gerucht: analist meldt dat PlayStation 5 in 2018 lanceert

Voorspelde eerder de PS4 Pro.

Analist Damian Thong meldt in de Amerikaanse krant The Wall Street Journal dat hij verwacht dat de PlayStation 5 in 2018 lanceert.

Thong voorspelde in het verleden al de komst van de PlayStation 4 Pro en de PlayStation 4 Slim. In de nieuwe reportage meldt Thong dat hij zijn voorspelling baseert op de financiële cijfers van moederbedrijf Sony.

Sony heeft eind vorig jaar twee nieuwe PlayStation 4-modellen gelanceerd. Het bedrijf heeft sindsdien niet over nieuwe hardware gesproken. Het is echter op dit moment nog niet bekend wat het bedrijf dit jaar tijdens de E3-beurs onthult.

Er is meer PlayStation-gerelateerd nieuws. Zo raakte eind april de gratis PlayStation Plus games voor de maand mei bekend.

ADVERTENTIE

Reacties (3)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.