Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Red Dead Redemption mod voor GTA 5 geannuleerd

Vastgebonden en de stad uit gejaagd.

De Red Dead Redemption mod voor Grand Theft Auto 5 is geannuleerd. Dat heeft het hoofd van het team laten weten op GTAForums.com.

"Ik weet dat dit een bittere pil is, maar het is jullie waarschijnlijk niet ontgaan dat er contact met ons is opgenomen", aldus 'Mr. Leisurewear' in de post. "We moeten stoppen met het project. Dus bedankt, we hadden er zin in maar het gaat niet gebeuren. Sorry."

Mr Leisurewear liet later weten dat Take Two het team heeft verzocht om te stoppen. Hoewel hij het werk van de afgelopen drie jaar niet weggooit, is hij niet van plan om het materiaal plus de modding tools met het publiek te delen. "Dan heb ik een rechtzaak aan m'n broek."

De Red Dead Redemption mod voor GTA 5 moest de gehele map van de game in Grand Theft Auto 5 plaatsen. Het was niet de intentie van het team om ook het verhaal te porteren.

Het annuleren van deze mod moet natuurlijk de pret niet drukken. Je kan nog altijd aan de slag met de GTA 5 cheats om je verdriet te verwerken.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Grand Theft Auto V

Video Game

Red Dead Redemption

PS4, PS3, Xbox 360, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Sander van Leth avatar

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Reacties