Eurogamer.nl

Mass Effect: Andromeda patch verbetert animaties gezichten

Liefde op het tweede gezicht.

Ontwikkelaar BioWare heeft zijn plannen uiteengezet om de problemen in Mass Effect: Andromeda aan te pakken.

Donderdag lanceert de studio patch 1.05 voor de game. Die vergroot de inventarisruimte en verbetert de lipsynchronisatie en gezichtsanimaties tijdens gesprekken. De volledige patch 1.05 notes lees je op de officiële BioWare-site.

In een bericht op de Mass Effect-blog gaat manager van BioWare Aaryn Flynn dieper in op toekomstige patches voor Mass Effect: Andromeda. De volgende twee maanden wordt de character creator uitgebreid en krijgen de animaties nog meer verbeteringen.

Vorige week reageerde BioWare al op de kritiek op Mass Effect: Andromeda. Carls Mass Effect: Andromeda review lees je hier nog eens.

ADVERTENTIE

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.