Eurogamer.nl

Volg Eurogamer Benelux op Instagram

Games, gifs, grappen, grollen.

Je weet dat we bij Eurogamer Benelux niet graag op de zaken achterlopen. Daarom hebben we besloten dat het hoog tijd was om een eigen Instagram-account aan te maken. Je vindt je favoriete gamewebsite terug onder de naam eurogamerbenelux.

We brengen je ook via Instagram natuurlijk graag op de hoogte van belangrijk nieuws, uitstekende games of andere in het oog springende gebeurtenissen. Maar dat neemt niet weg dat er af en toe ook eens een gekke gif of maf filmpje passeert.

We zijn al enkele dagen actief, dus neem vooral eens een kijkje en laat ons weten wat je ervan vindt.

Als je trouwens echt dacht dat Eurogamer Benelux een nieuw uiterlijk kreeg, dan ben je eraan voor de moeite. Iets met april en vissen.

ADVERTENTIE

Reacties (2)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.