Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

WipEout Omega Collection release bekendgemaakt

(O)megasnelle racer.

WipEout Omega Collection heeft een releasedatum gekregen. Sony heeft bekendgemaakt dat de futuristische racer op 7 juni voor de PlayStation 4 verkrijgbaar is.

De bundel bevat alle 26 tracks en 46 voertuigen uit WipEout HD, WipEout Fury en WipEout 2048. Je kunt in split-screen co-op tegen elkaar racen, maar ook online met acht spelers de baan op. Racen doe je uiteindelijk in de vorm van single-races, time trials, toernooien en nog meer modi.

Cover image for YouTube videoWipEout Omega Collection | Pre-Order Trailer | PS4

Daarnaast krijgt de game een audiovisuele upgrade. Op de PlayStation 4 loopt de game op een resolutie van 1080p en op de PlayStation 4 Pro op een dynamische 4K. Op beide consoles ligt de framerate op 60 frames per seconde.

Tot slot heeft Sony bekendgemaakt dat ook alle sound effects in WipEout Omega Collection geremastered zijn. Er zijn in totaal 28 nummers van onder meer Swedish House Mafia, Chemical Brothers en The Prodigy om je adrenalinepeil hoog te houden.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Related topics
Over de auteur
Yvo Kieviet avatar

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Reacties