Eurogamer.nl

Phil Spencer: 'first-party games doorslaggevend voor Project Scorpio'

Maar wie zijn van de party?

Xbox-baas Phil Spencer laat op Twitter weten dat 'first-party games doorslaggevend zijn voor Project Scorpio.' Daarmee reageert hij op de vraag van een fan.

Eerder gaf Spencer een soortgelijk antwoord over nieuwe aankondigingen van first-party games. "We zijn erg gericht op onze first-party games en behandelen de toekomstige aankondigingen zorgvuldig", aldus Spencer.

De Xbox One richt zich op first-party games, niet third-party exclusives. Microsoft is van plan om deze strategie ook voor Project Scorpio te gebruiken. In januari maakte het bedrijf bekend dat de ontwikkeling van Xbox One-game Scalebound is gestaakt.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.