Eurogamer.nl

Uncharted 4 krijgt permanente King of the Hill modus

Nieuwe modus, wapens en meer

De multiplayermodus in Uncharted 4: A Thief's End krijgt deze week een gratis content update. De patch lanceert op 17 maart.

King of the Hill is de nieuwe permanente modus. Twee teams strijden over roterende capture points en moeten een bepaalde score halen. Als deze score behaald is, krijgt de verliezer krijgt nog ťťn kans op winst door Victory Hill te bemachtigen.

Naast een nieuwe modus introduceert de update drie nieuwe wapens: NSAS, Type-95 long guns en een scoped Competition Pistol. Ten slotte bevat de update nieuwe skins gebaseerd op Savage Starlight-personages.

Savage Starlight is een comic die te vinden is in The Last of Us, een andere reeks van ontwikkelaar Naughty Dog. In ons overzicht metThe Last of Us: Part 2 informatie lees je meer over de aankomende game.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.