Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe info over gebieden en dungeons in Final Fantasy 14: Stormblood

Nobuo Uematsu componeert het muzikale thema.

Er is nieuwe informatie over de gebieden en dungeons in de Final Fantasy 14: Stormblood-uitbreiding beschikbaar. Square Enix onthulde de details tijdens het Final Fantasy 14 Fan Festival in Frankfurt, Duitsland.

Allereerst laat regisseur Naoki Yoshida weten dat je niet alleen Ala Mhigo, maar ook het Doma-gebied vrijspeelt. In Doma ligt onder andere de havenstad Kagune in eilandenketen Hingashi.

In Yanxia lopen veel vijanden rond om tegen te vechten. Shirogane is het vierde residentiële district, hoewel het aanschaffen van huizen niet direct bij lancering beschikbaar is.

Cover image for YouTube videoFINAL FANTASY XIV: Stormblood Trailer

De uitbreiding introduceert het nieuwe Kojin-ras. Dat zijn handelaren die je om en nabij de Ruby Sea tegenkomt. Zij aanbidden de Primal Susano, Lord of the Revel. Susano is na Ravana de tweede speciaal voor Final Fantasy 14 ontworpen Primal.

Nobuo Uematsu componeert het muzikale thema voor de uitbreiding. Susan Calloway voert zijn compositie uit. Het nummer gaat over menselijkheid, zwakte en kracht.

Eerder onthulde Yoshida de nieuwe Samurai Class voor Final Fantasy 14: Stormblood. De Final Fantasy 14: Stormblood release is in juni.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
See 1 more

Final Fantasy XIV: Stormblood

Video Game

Related topics
Over de auteur
Dirk Schuit avatar

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.

Reacties