Eurogamer.nl

Pokémon GO - Eevee evolueren naar Espeon, Umbreon, Vaporeon, Flareon, en Jolteon

Update: namen Espeon en Umbreon bekend.

Elke Pokémon in Pokémon Go evolueert, maar Eevee is met drie verschillende evoluties - Vaporeon, Flareon en Jolteon - uniek. De vraag is echter: hoe kies je zelf waarin Eevee evolueert? Oplettende Reddit-gebruikers hebben dit mysterie ontrafeld. Ze haalden hun inspiratie bij de Pokémon-tekenfilm.

In de tekenfilm hebben de Eevee Brothers namelijk hun eigen Eevee-evolutie. Rainer, Pyro en Sparky bezitten namelijk een Vaporeon, Flareon en Jolteon. Om uiteindelijk een van die geëvolueerde Eevee te krijgen, verander je middels de edit tool de naam van je Eevee naar de respectievelijke Brother. Vergeet niet daarna de app af te sluiten en opnieuw op te starten, zodat de naam op de servers geregistreerd wordt.

Update 17/02/2017: Sinds februari 2017 zitten samen met 80 andere Gen 2 Pokémon nu ook Espeon en Umbreon in Pokémon Go. De namen die je Eevee moet geven om die evoluties te krijgen, zijn aan de onderstaande lijst toegevoegd.

1

Eevee is een van de meest mysterieuze Pokémon die je kunt vinden. Misschien duiken er in de toekomst nog wel meer 'magische namen' op voor de andere evoluties?

De Eevee namen en hun bijhorende evoluties zijn dus:

Rainer voor Vaporeon

Pyro voor Flareon

Sparky voor Jolteon

Sakura voor Espeon

Tamao voor Umbreon

De stappen die je moet doorlopen, zijn dus:
- Vang een Eevee. Een Pokémon van het Normal-type die je vroeg of laat ongetwijfeld tegenkomt.
- Druk op de edit-knop (balpen-symbool) en druk op de naam.
- Vul de naam van de gewenste Eevee-evolutie in.

Wil je dus een Vaporeon, dan pas je eerst de naam van je Pokémon aan. Eevee krijgt in dat geval de naam Rainer. Druk vervolgens op OK en start de app opnieuw op zodat de naam ook op de servers geregistreerd wordt. Open daarna de app weer en ga terug naar het Pokémon-menu. Als je voldoende Eevee Candy hebt, dan kun je evolven.

Niet zeker hoe je een Pokémon moet laten evolueren? Lees dan onze gids over hoe je Pokémon evuleert en Special Items gebruikt. Om Eevee te laten evolueren heb je Candy nodig. Om snel Candy te verzamelen lees je de volgende pagina: Pokémon GO - Stardust en Candy krijgen.

Meer over Pokémon GO

Pokémon GO app - Tips en tricks voor beginners en experts

Pokémon GO map, trackers en locaties - waar vind je welke Pokémon?

Pokémon GO - Zeldzame en Legendary Pokémon: Lugia, Ho-oh, Celebi, Raikou, Entei, Suicune, Mewtwo, Mew, Articuno, Zapdos en Moltres

Eevee is één de vreemde Pokémon en kent doorheen de vele games nog talloze andere evoluties. Onze favoriet is de donkere Umbreon. Wanneer Pokémon Go in de toekomst met nieuwe Pokémon wordt uitgebreid, duiken er ongetwijfeld nieuwe namen op die de sleutel bieden tot de andere Eevee-evoluties.

ADVERTENTIE

Reacties

Registreren

OF