Eurogamer.nl

Lock's Quest remaster aangekondigd

Voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Uitgever THQ Nordic kondigt een remaster van Lock's Quest Remaster aan voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

De remaster krijgt een hogere resolutie en een vernieuwde user interface. Ook zijn er extra Antonia Defense Battles en een nieuwe map toegevoegd. Ten slotte ontvangt de muziek een update en worden de controls geoptimaliseerd voor gamepads.

In Lock's Quest verdedigt Lock 75 dagen lang zijn dorpje tegen de aanvallen van Lord Agony. Met hulp van verschillende wapens, vallen, kameraden en speciale krachten sla je hun aanvallen af.

Voor de remaster werkt THQ Nordic samen met ontwikkelaar Digital Continue. Joe Tringali stichtte Digital Continue na zijn vertrek bij 5th Cell, de ontwikkelaar van de originele Lock's Quest op de Nintendo DS. De remaster lanceert in april.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.