Eurogamer.nl

Trailer toont FIFA op de Nintendo Switch

Made in Japan.

Een Japanse trailer voor de Nintendo Switch laat de eerste beelden van de FIFA game voor de console zien.

Ontwikkelaar Electronic Arts heeft eerder al laten weten dat FIFA ook naar de Switch komt. Volgens EA-baas Patrick Söderlund biedt de game 'de FIFA ervaring die je gewend bent, maar dan helemaal afgesteld op de sterke punten van de Nintendo Switch.'

Het is op dit moment nog niet bekend of de FIFA game voor de Switch in de Frostbite engine is gemaakt. De kans bestaat dat de Switch-versie de oudere Ignite engine gebruikt. Zowel Nintendo als Electronic Arts hebben hier nog niks over gemeld.

Er is meer Nintendo-gerelateerd nieuws. Zo staat Dave zijn Poochy and Yoshi's Woolly World review nu op de site. Een overzicht met alle Nintendo Switch informatie vind je ook op de site.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.