Eurogamer.nl

Sony stopt ondersteuning PlayStation Now voor meeste hardware

Focust zich op verbetering van de dienst op de pc en de PlayStation 4.

Vanaf 15 augustus kun je niet langer gebruik maken van de PlayStation Now dienst op de PlayStation 3, PlayStation Vita en ondersteunde televisies. Sony wil in plaats daarvan meer aandacht besteden aan het optimaliseren van de dienst voor de pc en de PlayStation 4.

PlayStation now is sinds mei 2016 beschikbaar in de Benelux. De dienst stelt je in staat om voor 16,99 euro per maand PlayStation 3 games te streamen naar andere hardware. Alles gebeurt via de cloud.

2

Vanaf 1 april is de dienst niet langer beschikbaar voor Sony Bravia-tv's. Op 15 augustus volgen alle andere televisietoestellen, samen met de PlayStation 3 en de PlayStation Vita.

Voor wie een PlayStation Now-account heeft, blijven alle save files wel beschikbaar in de cloud. Zo kun je je games verder blijven spelen op de pc en de Playstation 4.

"We hebben dit grondig overwogen, en hebben besloten om onze aandacht en middelen te richten op de PlayStation 4 en Windows pc. Het doel is om de ervaring op deze twee toestellen te verbeteren", aldus Sony.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.