Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: titel volgende Hearthstone expansion gelekt

Megalo-donkerbruin vermoeden.

De naam van de volgende uitbreiding voor Hearthstone is mogelijk Lost Secrets of Un'Goro. Dat meldt de Hearthstone-subreddit op basis van een CV.

Het CV is afkomstig van stemactrice Lani Minella. Op het CV valt onder andere te lezen dat Minella de stemmen van een aantal dieren of personages voor 'Hearthstone: Lost Secrets of Un'Goro' heeft ingesproken.

Un'Goro Crater is een zone in World of Warcraft die voornamelijk door dinosauriërs wordt bevolkt. De zone bevat verder een aantal exotische planten en dieren, alsook een observatorium van de Titans.

Blizzard heeft nog niet op het lek gereageerd. Wel heeft de studio eerder al laten weten dat er over twee maanden een nieuwe grote update voor Hearthstone lanceert. De precieze inhoud van deze update is nu nog niet bekend.

Er is meer Blizzard-gerelateerd nieuws. Zo heeft het bedrijf vorige week ruim 20.000 Zuid-Koreaanse Overwatch spelers verbannen.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Awaiting cover image

Hearthstone: Heroes of Warcraft

Android, iOS, PC, Mac

Related topics
Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties