Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gratis Hitman kerst-DLC vanaf volgende week beschikbaar

Agent 47 vs. de kerstgedachte.

Hitman ontvangt op 13 december gratis kerst-DLC, dit in samenwerking met het World Cancer Research Fund. De DLC is beschikbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

De DLC genaamd 'Holiday Hoarders' is een andere versie van het Showstopper level. De aankleding van het level is aangepast en heeft een kersttintje ontvangen.

In de gratis uitbreiding probeer je twee dieven ervan te weerhouden cadeautjes te stelen. Daarnaast mag je zelf ook een aantal cadeautjes uitpakken, terwijl je een kerstkostuum draagt.

Cover image for YouTube videoHITMAN - Holiday Hoarders Trailer

"Kanker is iets waarmee iedereen op een bepaald moment in zijn leven in aanraking komt. We geven wat leuks weg voor niks en hopen dat iedereen die iets kan missen het aan dit geweldige doel wil schenken", aldus IO Interactive-baas Hannes Seifert.

Het eerste seizoen van Hitman is recentelijk afgelopen, al is het mogelijk willekeurige missies te genereren met Hitman Roulette. Ontwikkelaar IO Interactive heeft bevestigd dat Hitman nog twee seizoenen krijgt.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Hitman

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Nick Jansen avatar

Nick Jansen

Redacteur

Fervent gamer van zo’n beetje elk platform; het tijdperk speelt geen rol. Probeert in het slechte het goede te vinden (en er eventueel om te lachen). Houdt van synthesizermuziek, neon, laserstralen, cassettes, VHS en slechte oneliners. Heeft geen haast met het aanschaffen van het allernieuwste op de markt, maar pluist liever het verleden uit; op zoek naar originele en gewaagde titels met vernieuwende ideeën.

Reacties