Eurogamer.nl

Pokémon GO update past CP-waardes van bijna elke Pokémon aan

Changed Points.

In de nieuwste update voor Pokémon GO zijn de CP-waardes van bijna elke Pokémon aangepast.

Sommige CP-waardes zijn verhoogd, anderen zijn verlaagd. Niantic geeft aan dat deze verandering is gedaan ter behoeve van gymgevechten. "Deze aanpassingen zorgen voor betere balans en competitie in Gymgevechten. Indien nodig passen we de CP later opnieuw aan."

pokemongo

Dataminers van Sylph Road hebben ontdekt dat alleen de CP van Lapras onveranderd is gebleven. Pokémon zoals Chansey en Abra zijn meer dan honderd procent sterker dan voorheen, terwijl Bellsprout en Squirtle ongeveer twintig procent zwakker zijn geworden.

Deze update heeft ook Ditto ontgrendeld in Pokémon GO.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.