Eurogamer.nl

Overwatch-personage Symmetra krijgt twee ultimates

Een schildgenerator en een bewegende fotonbarrière.

Overwatch-personage Symmetra krijgt twee nieuwe ultimates. Hiermee is ze het eerste personage in de game die deze optie heeft.

Ontwikkelaar Jeff Kaplan licht toe dat Symmetra als personage alleen werd gekozen in specifiek situaties. Zo werd haar mogelijkheid om te teleporteren alleen gebruikt bij het eerste checkpoint in King's Road. In andere arena's bleef ze onderbenut.

De nieuwe ultimate die Symmetra krijgt geeft haar een schildgenerator voor alle teamgenoten in de nabije omgeving. De schildgenerator negeert echter het gezichtsveld van de vijand en moet worden gezocht en vernietigd door de tegenstander.

Spelers blijven de mogelijkheid behouden om voor Symmetra's oude teleporteer-ultimate te kiezen. Deze heeft meer hit points dan eerst.

Symmetra's gewone schild is vervangen door een nieuwe ability, genaamd Photon Barrier. Dit is een geprojecteerde barrière die beweegt over een traject. Ook is het raakgebied van haar primaire aanval ietwat vergroot.

Er is meer Overwatch-gerelateerd nieuws. Zo voegde Blizzard onlangs middels een patch het personage Sombra aan Overwatch toe.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.