Eurogamer.nl

FIFA 17 tijdelijk free to play op PS4 en Xbox One

Dit weekend gratis voetballen.

FIFA 17 is dit weekend gratis speelbaar op de PlayStation 4 en Xbox One. Dat heeft Electronic Arts bekendgemaakt.

De trial geeft je toegang tot alle modi, waaronder The Journey, FIFA Ultimate Team (FUT) en Career Mode. Wel zijn er een aantal beperkingen. Zo kun je op beide platformen alleen met een aangepaste versie van verhaalmodus The Journey aan de slag.

Daarnaast vermeldt Electronic Arts dat je op de Xbox One maximaal tien uur gratis kunt spelen. Heb je als EA Access-abonnee die tijd voor de release van de voetbalgame er al op zitten, dan krijg je geen toegang tot de gratis versie. Het is vooralsnog onduidelijk hoe dit precies voor de PlayStation 4 zit.

De aftrap van de gratis FIFA 17 in de Benelux is donderdag 24 november om 19:00 uur. Je kunt de voetbalgame dan tot en met maandag 28 november 08:59 uur spelen. FIFA 17 tips en tricks lees je alvast hier.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.