Eurogamer.nl

Microsoft maakt Xbox Preview Program beschikbaar voor iedereen

Heet nu het Xbox Insider Program.

Microsoft laat weten dat het bedrijf het Xbox Preview Program beschikbaar voor iedereen heeft gemaakt. Het programma heet nu voortaan het Xbox Insider Program.

Het Xbox Preview Program maakt het mogelijk om vroeg toegang te krijgen tot nieuwe games en applicaties voor de Xbox One. In het verleden kon je enkel middels een uitnodiging toegang tot het programma krijgen.

1

Het Xbox Insider Program maakt het mogelijk om vroeg games of applicaties te testen. Microsoft laat wel weten dat het niet mogelijk is om systeemupdates voor de Xbox One te testen. Volgens het bedrijf zijn er al voldoende vrijwilligers die updates testen en feedback geven.

De nieuwe features zijn op dit moment nog niet voor iedereen beschikbaar, maar worden de komende weken ontgrendeld voor alle bestaande Xbox Preview-leden. Niet-leden krijgen op een later moment toegang.

De lijst met gratis Xbox Live gold games voor de maand november vind je op de site.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.