Eurogamer.nl

Overwatch krijgt nieuwe hero, maps en Overwatch League

Plus Arcade Mode.

Op Blizzcon 2016 heeft Blizzard Entertainment de nieuwe hero Sombra, een Arcade Mode, de nieuwe map Oasis en een professionele Overwatch League aangekondigd.

Blizzard hint al enige tijd naar het bestaan van Sombra. Het personage is nu officieel met haar eigen 'Infiltrator' animatiefilm geďntroduceerd. De Overwatch-website is inmiddels bijgewerkt met details over haar vaardigheden.

Zo beschikt Sombra over een machinegeweer, kan ze de vaardigheden van vijanden stopzetten en is ze in staat om onzichtbaar te worden. Ze beschikt ook over een EMP aanval, die alle schilden en barričres in de omgeving vernietigt.

De Arcade Mode voegt nieuwe modi, regels en maps aan Overwatch toe. De modus begint met 1vs1 en 3vs3 gevechten op een nieuwe map genaamd Eco Point: Antartica. Er zijn geen details vrijgegeven over Oasis, de andere nieuwe map.

Overwatch League is een eSports-initiatief van Blizzard. Overwatch komt volgend jaar naar verschillende grote steden waar vervolgens Combines worden gehouden. Hier kunnen spelers zich kwalificeren om in aanmerking te komen voor een professioneel contract.

Je leest de Overwatch review van Yvo op de site. Lees voor meer informatie onze Overwatch tips en tricks.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.