Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Valsspelers GTA Online permanent verbannen na tweede vergrijp

Eerste vergrijp = al je spullen weg.

Ontwikkelaar Rockstar Games verbant valsspelers in Grand Theft Aut Online permanent als ze twee keer de regels overtreden.

De ontwikkelaar meldt verder dat valsspelers bij een eerste vergrijp tijdelijk worden verbannen. Ook wordt je inventory geleegd, verlies je al je eigendommen en wordt je voortgang in de game gereset als je eenmalig de regels overtreedt.

"Tijdelijke verbanningen worden toegekend als je bijvoorbeeld mods gebruikt, de mechanieken in de game exploiteert of de data en code van de game manipuleert. Bij een tweede overtreding van de regels worden valsspelers permanent verbannen", aldus Rockstar.

Cover image for YouTube videoJudas Priest - Breaking The Law (Official Music Video)

Gisteren raakte al bekend dat Rockstar Valsspelers in Grand Theft Auto Online aanpakt. De studio verwijdert nu namelijk illegaal verkregen geld van bankrekeningen van spelers.

Er is meer Rockstar-gerelateerd nieuws. Zo onthulde de studio vorige week de eerste Red Dead Redemption 2 trailer. Marcel zijn Red Dead Redemption 2 preview vind je ook op de site.

Speel je GTA 5 nog regelmatig? Bekijk dan zeker ook onze GTA 5 cheats.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Grand Theft Auto V

Video Game

Related topics
Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties