Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Overwatch Ranked seizoen 3 begint vanaf 1 december

Verwacht wel een verandering in je Skill Rating.

De Ranked Mode van Overwatch begint vanaf 1 december aan het derde seizoen. Dit is een week nadat het tweede seizoen ten einde komt.

Met het derde seizoen komen er veranderingen en tweaks aan de systemen van de game. Blizzard geeft echter wel aan dat er een minder drastische aanpassing aan de Skill Rating (SR) wordt gemaakt, in vergelijking met de sprong van seizoen 1 naar seizoen 2.

"We resetten de SR niet volledig met het nieuwe seizoen, maar we gebruiken je SR van het vorige seizoen als een startblok", aldus Principal Designer Scott Mercer.

Cover image for YouTube video[NEW SEASONAL EVENT] Welcome to Overwatch Halloween Terror!

"Je SR is wel iets lager wanneer je start. Zo zien spelers hun ranking niet drastisch kelderen na een paar matches. Het kan ook zijn dat je in een lager klassement start, maar in dat geval stijgt je SR wel sneller tot je weer een aantal matches hebt gespeeld."

De aanpassingen worden momenteel getest op de Overwatch PTR server. Momenteel loopt ook het Overwatch Halloween Terror-evenement nog tot 1 november.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Overwatch

PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Sander van Leth avatar

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Reacties