Eurogamer.nl

PlayStation VR aansluitbaar op pc, Xbox One en Wii U

Cinematische ervaring.

De PlayStation VR werkt niet alleen op de PlayStation 4. Verschillende gebruikers hebben de headset ook werkende gekregen op de Xbox One, Wii U en de pc.

De HDMI kabel die naar de PlayStation 4 loopt kun je ook in een andere console of pc steken. Dit activeert de Cinematic-modus in de headset, wat inhoudt dat je met een virtueel bioscoopscherm naar je andere apparaten kunt kijken.

Er is echter geen headtracking beschikbaar, en je krijgt geen audio via de aansluiting op de headset. De pc herkent de PSVR niet wanneer je de USB kabel in je systeem steekt. Verschillende gebruikers geven aan dat het beeld minder scherp kan zijn dan je normale monitor of tv.

Op de site lees je een uitleg over hoe de PlayStation VR aan te sluiten op de PlayStation 4. Vervang in deze uitleg de PlayStation 4 voor het HDMI-apparaat naar keuze.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.