Eurogamer.nl

FIFA 17 Ultimate Team - Starterstips voor beginners

Zo begin je aan je droomteam.

Alle begin is moeilijk, en dat geldt ook voor Ultimate Team. Je droomteam ligt nog veraf en je moet eerst goed uit de startblokken geraken. Wij geven je hier onze FIFA 17 Ultimate Team tips voor beginners.

Zo begin je met Ultimate Team

Om Ultimate Team ernstig te spelen heb je niet enkel heel wat tijd nodig, maar ook veel geld. Om je droomspelers te kopen heb je nameijk heel wat Coins nodig. Die verzamel je niet zomaar op een paar dagen. Ultimate Team is dan ook een werk van lange adem. Laat dat je echter niet afschrikken: de jacht naar nieuwe spelers en Cards is enorm fun en verslavend.

In het begin zul je vooral matches tegen de AI spelen. Je kunt individuele matches spelen, aan toernooien deelnemen of zelfs een seizoen beginnen. Je kunt daarbij weinig fout doen als je een goed team hebt. Je ziet meteen hoe je opstelling en verzameling zich in de praktijk naar het speelveld vertaalt.

Voor we verder gaan is dit heel belangrijk: onnodige overtredingen, kaarten, offf-side situaties en tegendoelpunten. Deze zorgen allemaal op het einde van een match dat je minder Coins krijgt. Speel je fair, dan krijg je het meeste Coins.

Meer FIFA 17 Ultimate Teams tips:

FIFA 17 Ultimate Team - Formatie, Team Chemistry en Fitness

FIFA 17 Ultimate Team - Speler aanpassen, contract verlengen en lenen

FIFA 17 Ultimate Team - Snel Coins (geld) verdienen

FIFA 17 Ultimate Team - Transfermarkt: spelers kopen en verkopen

FIFA 17 Ultimate Team - Draft Mode team en Dream Squad samenstellen

FIFA 17 Ultimate Team - FUT Champions en Squad Build Challenges voltooien

FIFA 17 Ultimate Team - Teamgeeststijlen en Chemistry Styles voor elke positie

FIFA 17 Ultimate Team (FUT 17) tips en tricks - Team opbouwen, Coins verdienen en de transfermarkt

FIFA 17 tips en tricks - Overzicht voor beginners en gevorderden

Verder kun je zoals ieder jaar een aantal manager doelstellingen vervullen, waardoor je dichter bij je Ultimate Team droom komt. Deze keer krijg je ook beloningen als je individuele doelen vervult. Je krijgt zowel Coins als Cards. Allemaal nodig voor een goede start! Kijk bij de samenstelling van je team vooral naar de Team Chemistry. Nieuwe spelers en wijzigingen in de formatie hebben hier een grote invloed op. Kunnen nieuwe spelers (bijvoorbeeld door Card Sets verkregen) je niet helpen, verkoop ze dan op de transfermarkt waar je vaak 100 of 200 Coins boven de standaardprijs kunt krijgen. Zoek ook naar een vervanger die werkelijk in je team past.

Bij spitsen is het aangeraden om voor het Gold-niveau te gaan, aangezien je ook effectief doelpunten wil scoren. Kijk naar goede waardes voor zowel kopballen als doelpogingen. Bij kopbalspecialisten moet je goed kijken naar de grootte. Bij spitsen die aan de buitenkant opgesteld staan, kijk je vooral naar hun snelheid. Voor de keeper wil je minstens iemand van Silver-niveau.

Als dit allemaal geregeld is, dan kijk je naar de rest van je team. Bij middenvelders wil je vooral goede scores bij duels en kopballen. Voor de verdedigers op de flanken wil je dan weer vooral snelheid.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.