Eurogamer.nl

FIFA 17 Ultimate Team (FUT 17) tips en tricks - Team opbouwen, Coins verdienen en de transfermarkt

Alles wat je over FUT 17 moet weten.

FIFA Ultimate Team (FUT) is voor veel speler de meest geliefde modus in FIFA, en dat zal dit jaar in FIFA 17 niet veranderen. Alles draait om het verzamelen van kaarten, wat ongetwijfeld een gevoel van nostalgie opwekt toen je als kind stickers verzamelde. Hier zijn de Cards die je verzamelt echter virtueel, met verschillende niveau's (Gold, Silver en Bronze).

Op papier klinkt het makkelijk, maar het is complexer dan gewoon enkele spelers bij elkaar verzamelen. Je moet bij het samenstellen van teams namelijk op heel wat letten. Zo moet je team goed harmoniseren met een degelijke Team Chemistry. Wanneer dit niet het geval is, presteert je team slecht en daalt je rangschikking.

Deze volgende pagina's introduceren je tot Ultimate Team en geven je waardevolle tips over het opbouwen van teams, hoe je Coins verzamelt, waar je op moet letten op de Transfermarkt en wat je nog allemaal kunt doen in FIFA Ultimate Team (FUT).

Nog meer weten om een betere FIFA-speler te worden? Lees dan het overzicht van al onze FIFA 17 tips

FIFA 17 Ultimate Team - Beste tips

Tips voor beginners

Is Ultimate Team nieuw voor je? Weet je nog niet goed wat te doen? Geen probleem: wij hebben enkele tips voor beginners verzameld om je alles uit te leggen hoe deze modus nu precies werkt. Lees deze startersgids op de volgende pagina.

Ga verder naar: FIFA 17 Ultimate Team - Starterstips voor beginners

Perfecte opstelling, een goede Team Chemistry en Fitness

De basis voor succes in Ultimate Team is de samenstelling van je ploeg. Je moet bij de opstelling op heel wat letten. Team Chemistry en Fitness zijn daarij twee cruciale aspecten. Om het belang van deze twee aspecten te benadrukken, hebben we onderstaande gids geschreven.

Ga verder naar: FIFA 17 Ultimate Team - Formatie, Team Chemistry en Fitness

Teamgeeststijlen goed gebruiken

Als je Teamgeest of Team Chemistry goed zit, kan je spelers bepaalde stijlen geven om ze verder te specialiseren. Dit heet een Teamgeeststijl of Chemistry Style. Aanvankelijk zijn deze specialisaties niet echt duidelijk, daarom hebben we een gids gemaakt die precies uitlegt hoe je ze gebruikt en welke Teamgeeststijl bij welke soort speler past.

Ga verder naar: FIFA 17 Ultimate Team - Teamgeeststijlen en Chemistry Styles voor elke positie

Spelers aanpassen, contracten verlengen en leenspelers gebruiken

Spelers hebben een bepaalde positie, maar die zijn niet in steen gebeiteld. Je kunt aanpassingen plannen om je droomspelers in het team te krijgen. Misschien wil je bepaalde spelers langduring aan je binden met een contract, en als dat vervalt moet je misschien wel leenspelers gebruiken. Om dit allemaal in goede banen te leiden, schreven we de volgende pagina.

Ga verder naar: FIFA 17 Ultimate Team - Speler aanpassen, contract verlengen en lenen

Coins verdienen

Zonder Coins kun je geen goed team samenstellen. Het probleem is namelijk dat goede spelers vaak een serieuze duit kosten. Wij tonen je hoe je Coins kunt verdienen en wat daarvoor de beste methode is.

Ga verder naar: FIFA 17 Ultimate Team - Snel Coins (geld) verdienen

De transfermarkt slim gebruiken

De transfermarkt is een enorm belangrijk deel van Ultimate Team. Hier koop en verkoop je spelers. Enerzijds om je eigen team aan te passen, maar anderzijds kun je ook virtuele vermogen serieus uitbreiden. Hoe je als een echte beursspeler de transfermarkt goed bespeelt, lees je op onderstaande pagina.

Ga verder naar: FIFA 17 Ultimate Team - Transfermarkt: spelers kopen en verkopen

Dream Squad en team in Draft Mode samenstellen

Met Dream Squad heb je de mogelijkheid zonder een hele investering je droomelftal samen te stellen en te plannen. In Draft Mode moet je opnieuw je managementvaardigheden bovenhalen om spelers uit een beperkt aantal te kiezen. Beide modes vereisen enkele specifieke strategieën, die we natuurlijk in de onderstaande gids uitleggen.

Ga verder naar: FIFA 17 Ultimate Team - Draft Mode team en Dream Squad samenstellen

Squad Build Challenges en FUT Champions

Nieuw in FIFA 17 zijn de Squad Build Challenges die je serieuze beloningen geven, maar ook Cards permanent uit je club doen verdwijnen. En in FUT Champions kun je het dan weer tegen de allerbesten ter wereld opnemen - als je daartoe bereid bent. Voor je deze uitdagingen aangaat, lees je best de onderstaande gids.

Ga verder naar: FIFA 17 Ultimate Team - FUT Champions en Squad Build Challenges voltooien

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.