Eurogamer.nl

IJsland zit niet in FIFA 17

Aanbod EA 'voldoet niet aan verwachtingen'.

Het IJslandse voetbalteam zit niet in FIFA 17. Het team zou dit jaar voor het eerst in de game verschijnen.

EA benaderde de IJslandse voetbalbond KSI voor de rechten om het team in de game te plaatsen, en deed daarbij volgens bronnen een aanbod van 15,000 dollar. Diezelfde bronnen geven aan dat het bedrag 'niet voldoet aan de verwachtingen' van de KSI.

"Als we onze rechten verlenen of weggeven, moeten er fatsoenlijke onderhandelingen plaatsvinden en eerlijke bedragen tegenover staan," aldus de voorzitter van de KSI. "Ik vind niet dat dit open en eerlijk is verlopen."

EA was voornemens om de 'Viking Clap' overwinning in de game te plaatsen. De tweet die dit nieuws onthulde is inmiddels verwijderd. Er zit ook geen ongelicenseerde versie van het IJslandse team in de game.

In ander FIFA 17 nieuws: de Webapp voor FIFA 17 Ultimate Team is te downloaden. Op de site lees je hoe je er gebruik van kunt maken.

ADVERTENTIE

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.