Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Red Dead Revolver komt naar de PlayStation 4

Rockstars eerste western keert terug.

Red Dead Revolver krijgt binnenkort een overzetting naar de PlayStation 4. Dit blijkt uit het onlangs tijdelijk verschijnen van de game op de Australische PlayStation Store.

Red Dead Revolver verscheen zonder aankondiging van uitgever Rockstar op de Australische PlayStation Store, en werd kort hierna weer verwijderd. Wanneer de game officieel verschijnt, is op dit moment nog niet bekend.

Dankzij het korte opduiken van de game is bekend dat de overzetting gebruik maakt van upscaled graphics in 1080p, trophies bevat en ondersteuning biedt voor Activity Feeds, Remote Play, Shareplay en Second Screen.

Red Dead Revolver kwam in 2004 uit op de PlayStation 2 en Xbox, en werd ontwikkeld door Rockstar San Diego. In tegenstelling tot diens opvolger Red Dead Redemption, is Revolver geen open-world game maar een klassieke third-person shooter.

Revolvers opvolger kwam al eerder deze zomer naar de huidige generatie consoles, toen in juli Red Dead Redemption backwards compatible op Xbox One werd

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Red Dead Redemption

PS4, PS3, Xbox 360, Nintendo Switch

Red Dead Revolver

PS2, Xbox

Related topics
Over de auteur
Samuel Bom avatar

Samuel Bom

Redacteur

Besteedt zijn tijd aan games, boeken, koffie en schrijfsels. Kent de kaart van Hyrule uit zijn hoofd en verloor ooit in Quake van zijn kat.

Reacties