Eurogamer.nl

PSN-account nu te beveiligen met tweestapsverificatie

Je gegevens achter slot en grendel.

Het is vanaf nu mogelijk om je PSN-account extra te beveiligen met behulp van tweestapsverificatie.

Met tweestapsverificatie word je na het invullen van je gebruikersnaam en wachtwoord verzocht om een extra code in te vullen. Deze code krijg je via SMS binnen op je mobiele telefoon. Na het invullen wordt je account ontgrendeld.

2staps

De nieuwe functie is volledig optioneel en in te stellen op de PlayStation-website.

Er is ander PlayStation-gerelateerd nieuws. Zo is onlangs de PlayStation 4 Slim onthuld, met mogelijk een nieuwe DualShock controller. Op 7 september houdt Sony tevens een Playstation evenement in New York.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.