Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Battlefield 1 DLC voegt Franse en Russische troepen toe

Inhoud toekomstige uitbreidingen ook deels onthuld.

Battlefield 1 krijgt vier uitbreidingen en veertien kleinere DLC pakketten. Dit maakt Electronic Arts vandaag bekend middels het plaatsen van de Battlefield 1 Premium Pass op Origin.

De eerste uitbreiding komt uit in maart 2017 uit en heet They Shall Not Pass. Deze uitbreiding voegt het Franse leger en nieuwe maps toe. De daaropvolgende uitbreiding richt zich op het oostfront en het Russische leger. De inhoud van de laatste twee uitbreidingen is nog onbekend.

Naast deze vier grote uitbreidingen krijgt Battlefield vanaf november 2016 ook maandelijks kleinere downloadbare uitbreidingen genaamd Battlepacks. Deze bevatten onder andere nieuwe wapens, dog tags en skins.

Spelers die een Premium Pass aanschaffen, krijgen zowel toegang tot bovengenoemde uitbreidingen en Battlepacks als tot exclusieve content. Deze bestaat uit speciale Operations, game modes, Elite classes, wapens en voertuigen.

Bekijk op YouTube

Ook krijgen houders van een Premium Pass twee weken eerder toegang tot de content in de uitbreidingen, waaronder de maps. Een Premium Pass kost €49,-, en is samen met het Hellfighter Pack inbegrepen in de Battlefield 1 Ultimate Edition.

Meer over de game weten? Raadpleeg dan ons uitgebreid overzicht van alle Battlefield 1 info die je moet weten.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Battlefield 1

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Samuel Bom avatar

Samuel Bom

Redacteur

Besteedt zijn tijd aan games, boeken, koffie en schrijfsels. Kent de kaart van Hyrule uit zijn hoofd en verloor ooit in Quake van zijn kat.
Reacties