Eurogamer.nl

Call of Duty: Black Ops 3 dit weekend gratis te spelen

Via Steam.

Call of Duty: Black Ops 3 is dit via Steam gratis op de pc te spelen.

Ga naar de Call of Duty: Black Ops 3 winkelpagina en druk simpelweg op de groene 'Game spelen' (of 'Play game') toets.

Bovendien krijgt de game tot 8 augustus een korting van 50% en voor de Digital Deluxe versie betaal je 25% minder. Eigenaars van de Multiplayer Starter Pack kunnen ook aan een verminderde prijs upgraden.

Call of Duty 3: Black Ops 3 lanceerde eind 2015 voor de pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. Redacteur Carl concludeerde in zijn Black Ops 3 review dat de game 'zowel online als offline de meest complete Call of Duty is. De kwantiteit gaat echter wel ten koste van de kwaliteit.'

Wat extra tips nodig om in de multiplayer je mannetje te staan? Raadpleeg dan snel onze Call of Duty: Black Ops 3 multiplayer tips.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.