Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Dead Rising-reeks komt naar PlayStation 4

Onze favoriete oorlogscorrespondent is terug.

Dead Rising, Dead Rising 2 en Dead Rising 2: Off the Record komen naar PlayStation 4. Dat heeft Capcom bevestigd nadat de Trophies zijn gelekt.

Het nieuws kwam aanvankelijk vanuit Exophage, een website waar je je voortgang in games bijhoudt. Op die site is destijds ook het bestaan van de PlayStation 4-versies van Heavy Rain en Beyond: Two Souls gelekt. De eerste Dead Rising-game komt daarmee voor het eerst naar een PlayStation-systeem.

In de Dead Rising-reeks vecht je tegen hordes zombies en krijg je punten voor ludieke moordmethoden. In het eerste deel heeft de protagonist ook een camera bij zich en verdien je je punten door verslag te doen van de zombie-invasie.

De heruitgaven komen ook uit voor de pc en Xbox One. Capcom geeft aan spoedig meer informatie te delen. Dead Rising 4 is een tijdelijke Xbox One exclusive en moet een uitgebreide versie van de oorspronkelijke Dead Rising worden.


Nog even tijd? Lees dan ook:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Dead Rising

PS4, Xbox One, Xbox 360, PC

Dead Rising 2

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

See 1 more

Dead Rising 2: Off The Record

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
Over de auteur
Sander van Leth avatar

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Reacties