Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Backers krijgen Bloodstained: Ritual of the Night E3 2016 demo

Als je minimaal 60 dollar hebt gedoneerd.

Kickstarter backers van Bloodstained: Ritual of the Night krijgen de E3 2016 demo van de game. Deze demo is beschikbaar op de pc als je 60 dollar of meer hebt gedoneerd.

Op de Kickstarterpagina van de game staat uitleg over de demo en informatie over enkele reeds bekende bugs in de broncode. Om de demo te ontvangen, vul je een vragenlijst in die uiterlijk 27 juni moet worden verstuurd. Daarna krijg je de downloadcode toegestuurd.

Ontwerper Koji Igarashi (beter bekend als IGA) benadrukt dat het een demo is, niet een voltallige versie van de game. Hij en zijn team werken nog om onder andere filmpjes, tutorials, een minimap, en locaties van vijanden en items toe te voegen.

"Om zoveel mensen de demo te zien spelen helpt ons om veel knelpunten te identificeren," zegt Igarashi over de demo tijdens de E3-beurs. "Toch laat het plezier van mensen tijdens het spelen van de demo zien dat we op de goede weg zitten."

Bloodstained: Ritual of the Night brak vorig jaar alle Kickstarter records. De campagne heeft uiteindelijk meer dan 5,5 miljoen dollar opgebracht. Bloodstained: Ritual of the Night komt uit op de pc, Mac, Linux, OS X, PlayStation 4, PlayStation Vita, Xbox One en Wii U.

Bekijk op YouTube

Nog even tijd? Lees dan ook:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Bloodstained: Ritual of the Night

PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Dirk Schuit avatar

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.
Reacties