Eurogamer.nl

Injustice 2 aangekondigd

Do you bleed?

Uitgever Warner Bros. kondigt fighting game Injustice 2 aan.

Injustice 2 maakt gebruik van een zogenoemd 'Gear System' dat RPG-elementen aan de game toevoegt. Je kunt tijdens de gevechten loot verdienen waarmee je de verschillende personages kan aanpassen. Niet alleen hoe ze eruit zien, maar ook hoe ze spelen.

De game bevat ook een verhaal waarin Batman het tegen een tiranniek regime van Superman opneemt. De volgende personages zijn reeds bevestigd: Batman, Superman, Supergirl, Aquaman, The Flash, Atrocitus en Gorilla Grodd. Gevechten vinden plaats in Metropolis, Gotham City en Atlantis.

Netherrealm Studios staat net als bij de eerste game in voor de ontwikkeling. De ontwikkelaar is ook bekend van de Mortal Kombat-serie.

Eerder vandaag was er al een poster voor Injustice 2 gelekt. De game komt in 2017 naar de PlayStation 4 en Xbox One, een pc-versie is niet genoemd.

Lees dan ook:

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.