Eurogamer.nl

Gerucht: releasedatum Blood and Wine DLC The Witcher 3 bekend

Geralt neemt eerder afscheid dan verwacht.

De releasedatum van de Blood and Wine uitbreiding voor The Witcher 3: Wild Hunt is mogelijk gelekt. Volgens een inmiddels verwijderde Steam-pagina lanceert de DLC op 30 mei.

Op de Steam-pagina staat onder andere dat Blood and Wine je de beschikking over een wijngaard geeft. Ook bevat de DLC een nieuwe set Gwent-kaarten met een Skellige-thema, de optie om je harnas te verven en een riddertoernooi.

De pagina is ontdekt door Twitter-gebruiker @Wario64. Ontwikkelaar CD Projekt RED heeft de releasedatum van de DLC nog niet officieel aangekondigd. Wel is al enige tijd bekend dat Blood and Wine 'voor de E3-beurs' uitkomt.

De DLC is de tweede en laatste betaalde uitbreiding voor The Witcher 3, waarmee het verhaal van Geralt ten einde komt. Blood and Wine biedt ongeveer 20 uur gameplay en bevat een landmassa die even groot is als de Skellige Islands.

Nog eventjes tijd? Dit is ook interessant:

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.