Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Hearthstone Whispers of the Old Gods releasedatum bekend

Goddelijke uitbreiding.

Blizzard Entertainment heeft de releasedatum van de nieuwe Hearthsthone-uitbreiding bekendgemaakt. Whispers of the Old Gods komt op 27 april in Europa en Azië uit, een dag na de Amerikaanse release.

De uitbreiding bestaat uit 134 nieuwe kaarten. Het thema draait rondom vier oude goden in het Warcraft-universum: C'Thun, Y'Shaarj, Yogg-Saron en N'Zoth.

Whispers of the Old Gods voegt ook een nieuwe gameplaymodus toe. In Standard bestaat je deck uit kaarten die in 2015 en 2016 zijn uitgebracht, gecombineerd met Basic- en Classic-kaarten. Curse of Naxxramas and Goblins vs Gnomes maken dus geen onderdeel van de nieuwe modus uit. Daarnaast is Standard alleen speelbaar in Friendly Challenges, Ranked en Casual Play.

In de eerste pack van de uitbreiding krijgt je de Legendary C'Thun en twee Beckoner of Evil. Daarnaast krijg je bij het inloggen na de release drie gratis packs.

Hearthsthone-uitbreiding Whispers of the Old Gods komt op 27 april voor de pc, Mac, Android- en iOS-toestellen uit. Bij een pre-order heb je de mogelijkheid om vijftig packs voor 49,99 dollar aan te schaffen en krijg je een exclusieve card back.

Cover image for YouTube videoWhispers of the Old Gods Cinematic Trailer

Nog eventjes tijd? Dit is ook interessant:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Awaiting cover image

Hearthstone: Heroes of Warcraft

Android, iOS, PC, Mac

Related topics
Over de auteur
Yvo Kieviet avatar

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Reacties