Eurogamer.nl

Gerucht: Microsoft experimenteert met nieuwe Xbox One prototypes

Treedt Microsoft in de voetsporen van Sony?

Volgens anonieme bronnen werkt Microsoft momenteel aan een Xbox One prototype met betere hardware.

Onlangs raakte nog bekend dat Microsoft aan twee nieuwe Xbox One modellen werkt. Deze informatie kwam aan het licht door verschillende gelekte documenten die Microsoft bij de Federal Communications Commission (FCC) heeft ingediend. Daaruit blijkt ook dat het bedrijf aan nieuwe wireless chipset werkt.

In de documenten staat dat deze tot 25 juni geheim moeten blijven. Dit is een week na de E3. Inmiddels is bevestigd dat concurrent Sony aan een upgrade voor de PlayStation 4 werkt. In Sander zijn PlayStation Neo overzicht lees je wat we weten over de nieuwe versie van de console.

Nog eventjes tijd? Dit is ook interessant:

ADVERTENTIE

Reacties (2)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.