Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe Driveclub update vanaf morgen beschikbaar

Niet voor watjes.

Ontwikkelaar Evolution Studios laat weten dat Driveclub morgen een nieuwe update ontvangt. De patch bevat de nieuwe hardcore mode.

Wanneer je bij de opties voor de hardcore modus kiest, worden alle hulpmiddelen uitgeschakeld. Denk hierbij aan tractiecontrole en stabiliteitscontrole. Naast de verhoogde moeilijkheidsgraad moet dit volgens de ontwikkelaar bijdragen tot 'nog realistischer rijgedrag'.

Daarnaast bevat update 1.26 de nieuwe 'Old Town' track in Schotland. Verder worden de level caps opnieuw aangepast. De Elite en Driver levels worden met 10 verhoogd, terwijl de Club levels 25 punten stijgen.

Op 23 februari voegt Evolution Studios nog meer gratis DLC aan de game toe. Je kunt vanaf die dag aan de slag met de No Limits- en de Suzuki-uitbreiding. Onlangs kreeg de game nog de downloadbare uitbreiding Driveclub Bikes.

Cover image for YouTube videoDRIVECLUB | Ready for a new challenge? Feb 2016 Update "No Limits" Preview

Nog een minuutje tijd? Deze artikels vind je vast ook interessant:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

DriveClub

PS4

Related topics
Over de auteur
Kurt Brunenberg avatar

Kurt Brunenberg

Redacteur

Kurt is al vanaf de vroege jaren 90 bezig met gamen. Alles is begonnen met Super Mario Bros op de NES. Speelt sindsdien nog altijd graag platformers maar is ook vaak bezig met racegames, voetbalgames en tycoons.

Reacties