Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Halo 5: Guardians krijgt Grifball modus

Hammertime!

Halo 5: Guardians krijgt deze maand de Grifball multiplayer modus. Dit laat multiplayer ontwikkelaar Max Grossman van 343 Industries in een blogpost weten.

Om de modus zo goed mogelijk te maken, schakelde de studio de hulp van Jeffrey 'Nokyard' Fischer in. "Hij weet alles over wat spelers belangrijk vinden in Grifball. Nokyard werkte samen met onze wapenontwikkelaar om de perfecte balans te vinden tussen de Gravity Hammer, het Energy Sword en de bom."

De game krijgt daarnaast de gamemodus Assault. Deze modus is een vernieuwde versie van Neutral Bomb Assault en maakt gebruik van dezelfde basisprincipes. In het midden van de map ligt een bom en spelers moeten deze vervolgens naar de vijandige basis brengen.

"In de oude games was het niet altijd leuk om de bomdrager te zijn. Daarom hebben we verschillende aanpassingen gemaakt om het leuker te maken. Zo is een slagaanval met de bal een instant kill en krijgt de drager een extra thrust."

De nieuwe modi komen deze maand als gratis update naar Halo 5: Guardians. Het is onbekend op welke datum dit precies is. De studio gaat in ieder geval tot juni 2016 door met het maken van nieuwe gratis content.

Halo 5: Guardians is verkrijgbaar op de Xbox One. Voor meer over de multiplayer lees je de Halo 5: Guardians multiplayer review van Kenneth.

Cover image for YouTube videoRed vs. Blue Grifball PSA: Rules of the Game | Rooster Teeth

Nog wat tijd over? Geef deze artikels een kans:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Halo 5: Guardians

Xbox One

Related topics
Over de auteur
Kevin van den Essen avatar

Kevin van den Essen

Redacteur

Games zijn een belangrijk onderdeel van Kevins leven. Het bepaalde de keuze voor zowel zijn afgeronde ICT-opleiding als zijn huidige journalistieke opleiding. Als hij niet met games bezig is, luistert hij graag naar progressieve rockmuziek.

Reacties