Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Destiny Crimson Days event lanceert vandaag

Start om 19.00u

Destiny's Crimson Days Valentine's event start vandaag om 19.00u. Dit zijn alle details die je moet weten.

Het Crimson Days event introduceert een nieuwe Crucible PvP mode, nieuwe Shaders, Ghost Shells en emotes.

Die nieuwe 'Crimson Doubles' Crucible mode is een 2vs2 Elimination match. Twee duo's nemen het in deze modus tegen elkaar op. Wie als eerst vijf rondes wint, pakt de overwinning.

Wanneer een teamlid sterft, wordt de andere sterker door 'de kracht van zijn Broken Heart'. In deze staat regenereer je sneller en trek je vlugger een wapen. De Broken Heart buff blijft actief tot je sterft, je partner terug op de been is of de ronde eindigt.

Het event heeft ook nieuwe Bounties en de Crimson Bonds quest. Deze krijg je van Lord Shaxx in de Tower. Als beloning krijg je het nieuwe Crimson Days emblem.

Voor het voltooien van de Crimson Doubles matches wordt je met nieuwe Shaders en Ghost Shells beloond. Deze Ghost Shells zijn voor de gelegenheid van chocolade gemaakt en kunnen 320 Light bereiken.

De nieuwe consumable Crimson Candy verhoogt de experience van alle wapens voor een half uur.

Tenslotte zijn er nog nieuwe emotes in de Eververse Store beschikbaar. Deze heten Charm, Secret Greetings, Fist Bump, Awkward en Strange Dance. De emotes zijn zoals altijd slechts voor beperkte tijd beschikbaar. Als je ze permanent wilt gebruiken, moet je ze kopen.

Destiny's Crimson Days event loopt van 9 tot 16 februari.


Nog wat tijd over? Geef deze artikels een kans:

Read this next