Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Patch Fallout 4 maakt Railroad weer toegankelijk

Veel GECK-e bugs verholpen.

Patch 1.3 voor Fallout 4 verhelpt een bug die het onmogelijk maakt om het hoofdkwartier van de Railroad te bezoeken. De update is nu beschikbaar op de pc.

In de patch notes op de Bethesda Blog staat dat de update ook een statusmenu voor de inwoners van je settlements toevoegt. Companions kunnen ook niet meer permanent last van radiation poisoning hebben.

De pc-versie van de game krijgt tevens een optie om SSAO of HBAO+ aan te zetten. Je krijgt ook de beschikking over een optie die 'weapon debris' effecten toevoegt.

De patch notes geven aan dat patch 1.3 de stabiliteit van Fallout 4 verbetert. Ook worden er een aantal bugs en fouten in verschillende quests verholpen. Zo vallen Synths nu niet meer The Castle aan als je bevriend bent met The Institute.

Patch 1.3 komt later deze week naar de PlayStation 4 en de Xbox One. Een complete Fallout 4 walkthrough vind je op de site.

Bekijk op YouTube

Nog wat tijd over? Geef deze artikels een kans:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Fallout 4

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.
Reacties