Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

'Five Nights at Freddy's World maand te vroeg gelanceerd'

Waardoor beloofde features ontbreken.

Onafhankelijk ontwikkelaar Scott Cawthon verontschuldigt zich voor de vroege lancering van Five Nights at Freddy's World. De game is nu al te koop, maar stond eigenlijk gepland voor eind februari.

Cawthon wilde Five Nights at Freddy's World te graag delen met de wereld, zo verklaart de ontwikkelaar op het Steam-forum. Als gevolg daarvan missen er features die eerder wel zijn beloofd.

"Zo zie je tijdens gevechten niet wat je vaardigheden doen en kun je ook niet de statistieken van je personages bekijken, functies die je van elke goeie RPG verwacht. Ik wilde zo graag laten zien wat er af was, dat ik niet heb stilgestaan bij wat nog ontbrak", aldus Cawthon.

Heb je de game al gekocht, dan dan zie je de komende weken updates tegemoet die de ontbrekende features alsnog aan de game toevoegen. Cawthon trekt Five Nights at Freddy's World voorlopig niet terug van Steam. De game blijft daar te koop voor 9,99 euro.


Minuutje tijd? Lees ook:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Five Nights at Freddy's World

Android, iOS, PC

Related topics
Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!
Reacties