Eurogamer.nl

Update Xbox One Twitch app voegt Host modus toe

Recent Activity hubs zijn ook nieuw.

De Xbox One Twitch app is geüpdatet. Dit is te lezen op de Twitch blog.

De grootste toevoeging is ondersteuning voor de Host modus. Zodra een Twitchkanaal een ander kanaal host, krijg je met een druk op de knop het nieuwe kanaal te zien. Voor deze modus moesten de appgebruikers voorheen een computer gebruiken.

Tevens is de Recent Activity hub toegevoegd. Hier vind je kanalen en games die je recentelijk hebt bekeken, die je volgt en gearchiveerde video's. De app maakt ook voorstellen op basis van materiaal dat je in het verleden bekeek en achterhaalt zo je smaak.

Eerder dit jaar kwam een Playstation 4 Twitch app uit. Deze lanceert later ook voor de PlayStation 3 en PlayStation Vita.

x1twitch

Nog wat tijd over? Geef deze artikels een kans:

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.