Eurogamer.nl

Double XP Weekend voor Call of Duty: Black Ops 3 aangekondigd

Noem het gerust een week.

Ontwikkelaar Treyarch maakt bekend dat aankomend weekend een Double XP Weekend is voor Call of Duty: Black Ops 3. In de multiplayermodi en de Zombies-modus verdien je dubbele ervaringspunten, zodat je sneller nieuwe wapens en vaardigheden ontgrendeld.

Het weekend start vanavond (19 november) 19:00 uur en loopt af op dezelfde tijd op maandagavond (23 november). De bonus geldt niet voor de campaign.

Call of Duty: Advanced Warfare startte met een Double XP Weekend, zodat vroege kopers snel uit de startblokken konden. Treyarch besloot dat voor Black Ops 3 niet te herhalen, waardoor dit het eerste Double XP Weekend voor de shooter is.

Lees op Eurogamer Benelux ook over Call of Duty: Black Ops 3 Multiplayer tips en tricks, wat voor dit weekend goed uitkomt. heb je de game nog niet, lees dan de Call of Duty: Black Ops 3 review van Yvo.

Nog wat tijd? Deze artikels zijn ook interessant:

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.